Private Residence, Ayios Athanasios, Limassol
2013 – Under construction

Built Area: 330 m2
Client: P. Kerimis
Design Architect: Photiou Architects
Structural Engineer: Marios Apostilides
Services Engineer: Yiannis Driades
General Contractor: Oikodomia Ltd

The study for this residential project in Limassol was done in response to an expanded client brief and explores the potential of a courtyard typology to provide a richer variety of interiors and controlled views to the outdoor living room space of the courtyard.
A monopitch roof with exposed rafters and large eaves sit atop classic weatherboards provides the distinctly linear result.
Internally a large open plan living space welcomes. The high ceiling and doors in this space, coupled with extensive use of glass, ensures a level of light and spaciousness.